dijous, 16 de juny del 2011

Cuita el sol 2011

El dissabte 11 de juny ha tingut lloc l'espectacular crono escalada de la Vall d'Àreu, la Cuita del Sol. Una cursa de muntanya amb sortida del poble d'Àreu i arribada al cim del Moteixo amb un total de 4,5 km i quasi 1700 metres positius que s'enfilen sense compassió per la seva carena.

5 corredors de la Unió Excursionista Vic /Club Atlètic Vic han participat en aquesta 8a edició, marcada pel gran nivell tant entre les dones com entre els homes. Cal destacar la 5a posició d'en Nil Corominas a la Cuita el Sol jove i la 5a posició entre les fèmines de l'Anna Comet. La guanyadora de la prova femenina ha estat la Mireia Miró, seguida de la Laura Orgué, ambdues han rebaixat el rècord femení de la prova, i ha tancat el podi la Silvia Leal. La Sònia Bruguera ha estat 18a, amb una bona millora del seu propi temps que va marcar l'any anterior.

Entre els homes en Bartomeu Folgarolas ha estat 21è i en Jordi Parareda 46è. Els guanyadors de la prova han estat l'Òscar Roig, seguit de l'Aleix Fàbregas i d'en Christophe Bassons.

Font: Unió Excursionista Vic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada