dimarts, 29 de març del 2011

Pròxima competició 3/4/11


Aquest proper diumenge es disputa a Almenno San Salvatore (Bergamo, Itàlia) la Valetudo Skyrace, primera cursa puntuable per la Mountain Running International Cup 2011.

Aquesta cursa és nova aquest any en la Copa Internacional, tot i que ja havia format part fins l’any passat de la Copa del Món de Skyrunning. Se’ns presenta com a la cursa menys dura de totes les que formen el calendari de la Copa Internacional, però no per això vol dir que sigui suau.

Amb un recorregut de 23 km i més de 3000 metres de denivell total acomulat, promet ser una autèntica trencacames, amb trams suaus, sobretot a les parts incial i final, que afavoriran el rodatge ràpid combinats amb una secció central dura i amb passos bastant tècnics, en la qual s’acumula la major part del desnivell de la cursa per culminar el Monte Linzone a 1390 m sobre el nivell del mar, el punt més alt de la cursa.

Té pinta, per tant, de ser una típica cursa de desgast en la qual, aquells corredors que sàpiguen regular més l’esforç en els primers compassos de la cursa, tindran un punt extra en la secció final de baixada i retorn a Almenno San Salvatore.

Així doncs, ens veiem les cares a Itàlia.

Salut i cames!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada