dilluns, 4 d’abril del 2011

5ª Valetudo Skyrace

5ª Valetudo Skyrace (1ª prova puntuable per la  Mountain Running International Cup 2011)

El passat diumenge es va celebrar la 5ª Valetudo Skyrace a Almenno San Salvatore (Bergamo – Itàlia), primera prova puntuable per de la Mountain Running International Cup amb presència d’atletes de l’equip Unió Excursionista Vic – Club Atlètic Vic.

Sota un dia calorós, van prendre la sortida més de 250 corredors, dels quals 221 van acabar la cursa de 23,350 km i 3100 metres de desnivell acomulat. L’elevada temperatura, les dures rampes fins a arribar a la Croce del Monte Linzone i la posterior dura i llarga baixada de tornada van derivar en una cursa dura en què a molts va passar factura.

El podi en categoria masculina va ser compost per Ionut Zinca (Romania) 1:49:51, Mikhail Mamleev (Rússia) 1:50:16 i Massimiliano Zanaboni (Itàlia) 1:52:12. En categoria femenina, el podi va ser per Emanuela Brizio (Itàlia) 2:12:55, Núria Picas (Catalunya) 2:21:37 i Cecilia Mora (Itàlia) 2:22:13.

Pel que fa als membres de la U.E. Vic – C.A. Vic, el millor classificat va ser Jordi Parareda en una molt bona 36ª posició absoluta masculina amb 2:18:12. La resta d’integrants de la U.E. Vic van ser Pep Bisquert (101 abs.masc. 2:45:32), Lluís Parcerisas (134 abs.masc. 2:57:12), Assumpta Caselles, Cristina Riera i Núria Parés (23, 24, 25 abs.fem. 3:41:04).